Järjestämme metsästysmaja Siimeksessä (Niinimäentie 573, Pyhäsalmi) rekikoirien kilpailukokeen 4.2-18. Ensimmäinen valjakko starttaa uralle klo. 10.30. Mukana ovat samojedinkoirat, siperianhuskyt ja alaskan malamuutit. Vapaapääsy. Tervetuloa seuraamaan vauhdikasta menoa! Katsojien toivotaan jättävän autonsa parkkiin tien varteen. Lisätietoja www.samy.fi ja facebook rekikoirien käyttö -ja kilpailukoe Kiuruvedellä.

 

12.2-14

Tervetuloa Helminauhan lemmikkihotellin 1vee synttäreille la 22.2-14 klo 11-18!!

Tule tutustumaan tiloihimme ja toimintaamme.

Paikalla trimmausta ja turkinhoitoa, piirrustuskilpailu lapsille, tarjoilua ja tietenkin kaiken karvaisia lemmikkejä.

8.2-14

Pennutuspalvelun ensimmäinen asiakas saapui. Ihana suomenajokoira Anu, joka tekaisi kahdeksan potraa pentusta 9.2-14. Emä ja pennut voivat hyvin.

2.1-14

Reipasta Uutta-Vuotta 2014 kaikille asiakkaillemme!!

Talvilomat kolkuttelevat jo ovella. Muistattehan tehdä lemmikkinne hotellivarauksen ajoissa!

6.12-13

Hyvää itsenäisyyspäivää!!

14.11-13

Muistattehan, että meillä on myynnissä Jahti&Vahti koiranruoat. varastossa pidetään kokoajan ainakin energia-,extraenergia ja kana&riisi ruokia. Joulupakettiin kääräistäväksi löytyy 7-veljeksestä neulottuja villasukkia, joissa on söpö koirantassukuvio varressa. Sukkia löytyy monia eri värejä ja kokoja Tervetuloa ostoksille!! Palvelemme joka päivä klo.7.00-21.00.

14.11-13

Syyslomahulinat on takanapäin ja nyt on aika keskittyä loppuvuoteen. Paljon on ollut erilaisia eläimiä hoidossa: koiria, kissoja ja myös pikkuinen kääpiöluppakorvakani.

 

7.6-13

Hieno ilta lasten toritapahtumassa takana. Pidimme leikkimielisen tietokilpailun, jonka voittajiksi selvisivät kaksi Viivi-nimistä neitoa. Oikeat vastaukset ovat: 1. Pulivarion Bernhandinkoira, 2. kissalla on yhteensä 18 varvasta, 3. yrityksemme nimi on Helminauhan lemmikkihotelli, 4. agility on koirien suorittama esterataharrastus, lemmikkijyrsijöitä ovat kani, marsu hamsteri, gerbiili, chinchilla, hiiri, rotta ja maaorava. Onnea voittajille ja kiitos kaikille mukana olleille!!

 

6.6-13

Olemme mukana MLL:n lasten iltatoritapahtumassa tänään Kiuruveden torilla. Tervetuloa tutustumaan meihin, rapsuttelemaan Hylsy-koiraa ja osallistumaan leikkimieliseen tietokilpailuun!!! 

 

27.5.2013

TARJOUS KIURUVEDEN ISKELMÄVIIKON AJAN 17-21.7-13:

Yhden yön yli kestävä hoito koiralle 20€ (norm.40€)!!!!!

 

22.5.2013

Saimme pieneläinhoitajaharjoittelijan avuksemme. Koirat tykkää kun on uusi tyttö hoitamassa ja rapsuttelemassa;).  

 

7.5.2013

Kiuruveden yläkoululla pitämässä 7-luokkalaisille esitelmää yrittäjyydestä.

5.5.2013

Kajaanin näyttelyissä Otso eri4sa, Hertta eh, Härmi eri2sa

27.4.2013

Kiuruveden näyttelyissä Otso eh, Hikka eh, Hylsy pu4 varasert, Hertta ja Härmi h.

18.4.2013

Hulda ja Hikka silmätarkastuksissa, molemmilla silmät ok;). Suunnitteilla syyspentue Huldalle (Arttulan fatima)!!

 

4.4.2013

Lemmikkihotellissa on AVOIMET OVET klo 13-19. Tervetuloa tutustumaan tiloihimme ja toimintaamme!

15.3.2013

Otson ja Hallin pennut syntyivät.

25.2.2013

Lemmikkihotelli on nyt auki!

3.2.2013

Salpasäpinöissä valjakkokisoissa ja kokeissa neljän Helminauhan kasvatin kanssa. Tuloksena hienosti kolmas sija ja REK2! Hyvä Kerttu, Härmi, Hylsy ja Hertta!

14.1.2013

Hallin astutus Otsolla onnistui, pentuja odotellaan syntyviksi 17.3.2013.

2.1.2013
Lemmikkihotellin avauspäiväksi on varmistunut 25.2.2013! Otamme mielellämme jo varauksia vastaan.

25.10.2012
Uudet kotisivut avattu! Tervetuloa!

02.07.2012
SUURI PÄIVÄ ON KOITTANUT: HELMINAUHAN LEMMIKKI-HOTELLIN rakennustyöt tänne Kiuruvedelle ovat alkaneet!!! Rakenteilla on pieneläimille (kissat, koirat, jyrsiät) tarkoitettu hoitola. Toiminta käynnistyy alkuvuodesta 2013.

Tasokas ja moderni pieneläinhoitola

Koirahoitola KiuruvedelläKoirahoitola

Lemmikkihotellin koirahoitolassa on yksitoista erikokoista koirapaikkaa, joista seitsemässä on luukut suoraan omiin ulkotarhoihin. Lisäksi on neljä paikkaa ilman luukkuja. Niistä ulkoillaan käytävän kautta isossa juoksutarhassa. Juoksutarhaan pääsee mahdollisuuksien mukaan leikkimään myös muilta paikoilta. Sisäpaikat ovat umpiväliseinillä. Tämä takaa jokaiselle hoidokille oman rauhallisen tilan, eikä kiipeämällä pääse karkaamaan. Koiratilat ovat muunneltavissa erikokoisiksi irroitettavilla väliseinillä.

Hoitoon sisältyy oma tila, siivous, ulkoilu tarhassa, makuualusta, ruoka - ja juoma- astiat sekä ruokinta sovitusti joko hotellin tai omilla ruoilla. Hotelli käyttää ruokana Jahti & Vahti -koiranrehua. Herkkävatsaisille eläimille suosittelemme omia ruokia. Hotellilla on säilytystilat myös pakasteille ja kylmäsäilytykselle. 

Kissahoitola Kiuruvedellä

Kissahoitola

Kissahoitola on erillinen huone jossa on neljä kissapaikkaa, jotka ovat tarpeen mukaan yhdistettävissä isommiksi tiloiksi. Tilat ovat kissalle viihtyisät, monitasoisine pintoineen sekä raapimaseinäkkeineen.

Kissan hoitoon kuuluu oma sisätila, ruoka sovitusti, ruoka - ja juoma -astiat, kissanhiekat ja siivous.

Muut lemmikkieläimet

Myös muut pienlemmikit ovat tervetulleita pieneläinhotelliimme! Otamme muut lemmikit hoitoon omissa häkeissään, sekä heidän omilla ruoillaan. Hoitoon kuuluu kuivikkeet ja jyväseos.

Modernit eläinhoitolan tilat

Kaikki tilat siistitään päivittäin ja pestään huolellisesti aina asukkaan vaihtuessa. Lemmikkihotellissa on lattialämmitys, joka on säädettävissä eri osastoille eri lämpötiloihin sekä koneellinen ilmastointi. Tilat ovat eläinlääkärin tarkastamat. Meillä on mahdollisuus sekä päivähoitoon että vuorokausihoitoon. Hotellissa on myös hyvät pesu- ja turkinhoitotilat sekä kaksi pentuhuonetta ja kennelin koirien tilat.

Mitä ottaa huomioon tullessasi lemmikkihotelliimme?

Lemmikin mukaan on hyvä ottaa ”oman” hajuisia tavaroita, kuten alusta, leluja tai luita. Tämä edesauttaa lemmikin kotiutumista meille. Lisäpalveluita ovat hihnalenkit, kynsien leikkaus, pesu, erityislääkitykset, kampaus/harjaus, kuljetuspalvelu ja pennutuspalvelu.

 

Jokaisella hoitoon tulevalla koiralla pitää olla Eviran (Elintarviketurvallisuusvirasto) mukaan voimassa olevat rokotukset ja rokotustodistus mukana.

 

Sairastapauksissa otamme aina yhteyden lemmikin omistajaan ja neuvottelemme jatkohoidosta. Hätätapauksissa otamme yhteyden suoraan eläinlääkäriin.

Kaikki lemmikkien tuonti ja vientiajat on sovittava etukäteen!
Maksuvälineenä käy ainoastaan käteinen!

Noudatamme hotellilla säännöllistä päivärytmiä. Näin takaamme kaikille lemmikeille turvallisen ja rauhallisen hoitojakson. Teemme kaikista eläimistä oman hoitosopimuksen. Hotellille voi tulla tutustumaan sovitusti ennakkoon.

Tervetuloa kaikenkarvaiset lemmikit!


Helminauhan Lemmikkihotellin lisäpalvelut

PENNUTUSPALVELU

Pennutuspalvelussa narttu tulee hotelliin tekemään pennut ja hoidamme pennut ja emän erikseen sovittavan ajan. Hinta määräytyy mm. hoidettavan ajanjakson pituuden, pentuekoon ja koiran koon ja rodun mukaan. Autamme myös astutuksissa ja synnytyksissä. Kysy lisätietoja!


KULJETUSPALVELU

Kuljetuspalvelussa noudamme ja viemme eläimiä sovitusti. Kuljetuksen hoidamme pakettiautolla, johon voidaan laittaa eläimelle sopiva häkki tai koppa. Voimme noutaa lemmikkisi esim. Vt4 ja Vt5 varrelta, kun olet matkalla lomalle etelään tai pohjoiseen.