Järjestämme metsästysmaja Siimeksessä (Niinimäentie 573, Pyhäsalmi) rekikoirien kilpailukokeen 4.2-18. Ensimmäinen valjakko starttaa uralle klo. 10.30. Mukana ovat samojedinkoirat, siperianhuskyt ja alaskan malamuutit. Vapaapääsy. Tervetuloa seuraamaan vauhdikasta menoa! Katsojien toivotaan jättävän autonsa parkkiin tien varteen. Lisätietoja www.samy.fi ja facebook rekikoirien käyttö -ja kilpailukoe Kiuruvedellä.

 

12.2-14

Tervetuloa Helminauhan lemmikkihotellin 1vee synttäreille la 22.2-14 klo 11-18!!

Tule tutustumaan tiloihimme ja toimintaamme.

Paikalla trimmausta ja turkinhoitoa, piirrustuskilpailu lapsille, tarjoilua ja tietenkin kaiken karvaisia lemmikkejä.

8.2-14

Pennutuspalvelun ensimmäinen asiakas saapui. Ihana suomenajokoira Anu, joka tekaisi kahdeksan potraa pentusta 9.2-14. Emä ja pennut voivat hyvin.

2.1-14

Reipasta Uutta-Vuotta 2014 kaikille asiakkaillemme!!

Talvilomat kolkuttelevat jo ovella. Muistattehan tehdä lemmikkinne hotellivarauksen ajoissa!

6.12-13

Hyvää itsenäisyyspäivää!!

14.11-13

Muistattehan, että meillä on myynnissä Jahti&Vahti koiranruoat. varastossa pidetään kokoajan ainakin energia-,extraenergia ja kana&riisi ruokia. Joulupakettiin kääräistäväksi löytyy 7-veljeksestä neulottuja villasukkia, joissa on söpö koirantassukuvio varressa. Sukkia löytyy monia eri värejä ja kokoja Tervetuloa ostoksille!! Palvelemme joka päivä klo.7.00-21.00.

14.11-13

Syyslomahulinat on takanapäin ja nyt on aika keskittyä loppuvuoteen. Paljon on ollut erilaisia eläimiä hoidossa: koiria, kissoja ja myös pikkuinen kääpiöluppakorvakani.

 

7.6-13

Hieno ilta lasten toritapahtumassa takana. Pidimme leikkimielisen tietokilpailun, jonka voittajiksi selvisivät kaksi Viivi-nimistä neitoa. Oikeat vastaukset ovat: 1. Pulivarion Bernhandinkoira, 2. kissalla on yhteensä 18 varvasta, 3. yrityksemme nimi on Helminauhan lemmikkihotelli, 4. agility on koirien suorittama esterataharrastus, lemmikkijyrsijöitä ovat kani, marsu hamsteri, gerbiili, chinchilla, hiiri, rotta ja maaorava. Onnea voittajille ja kiitos kaikille mukana olleille!!

 

6.6-13

Olemme mukana MLL:n lasten iltatoritapahtumassa tänään Kiuruveden torilla. Tervetuloa tutustumaan meihin, rapsuttelemaan Hylsy-koiraa ja osallistumaan leikkimieliseen tietokilpailuun!!! 

 

27.5.2013

TARJOUS KIURUVEDEN ISKELMÄVIIKON AJAN 17-21.7-13:

Yhden yön yli kestävä hoito koiralle 20€ (norm.40€)!!!!!

 

22.5.2013

Saimme pieneläinhoitajaharjoittelijan avuksemme. Koirat tykkää kun on uusi tyttö hoitamassa ja rapsuttelemassa;).  

 

7.5.2013

Kiuruveden yläkoululla pitämässä 7-luokkalaisille esitelmää yrittäjyydestä.

5.5.2013

Kajaanin näyttelyissä Otso eri4sa, Hertta eh, Härmi eri2sa

27.4.2013

Kiuruveden näyttelyissä Otso eh, Hikka eh, Hylsy pu4 varasert, Hertta ja Härmi h.

18.4.2013

Hulda ja Hikka silmätarkastuksissa, molemmilla silmät ok;). Suunnitteilla syyspentue Huldalle (Arttulan fatima)!!

 

4.4.2013

Lemmikkihotellissa on AVOIMET OVET klo 13-19. Tervetuloa tutustumaan tiloihimme ja toimintaamme!

15.3.2013

Otson ja Hallin pennut syntyivät.

25.2.2013

Lemmikkihotelli on nyt auki!

3.2.2013

Salpasäpinöissä valjakkokisoissa ja kokeissa neljän Helminauhan kasvatin kanssa. Tuloksena hienosti kolmas sija ja REK2! Hyvä Kerttu, Härmi, Hylsy ja Hertta!

14.1.2013

Hallin astutus Otsolla onnistui, pentuja odotellaan syntyviksi 17.3.2013.

2.1.2013
Lemmikkihotellin avauspäiväksi on varmistunut 25.2.2013! Otamme mielellämme jo varauksia vastaan.

25.10.2012
Uudet kotisivut avattu! Tervetuloa!

02.07.2012
SUURI PÄIVÄ ON KOITTANUT: HELMINAUHAN LEMMIKKI-HOTELLIN rakennustyöt tänne Kiuruvedelle ovat alkaneet!!! Rakenteilla on pieneläimille (kissat, koirat, jyrsiät) tarkoitettu hoitola. Toiminta käynnistyy alkuvuodesta 2013.

Helminauhan Lemmikkihotelli

Helminauhan lemmikkihotelli on vuonna 2012 perustettu toiminimellä oleva yritys. Yritykseen kuuluu pieneläinhotelli, koirakennel ja muita pieneläimiin liittyviä palveluita. Pieneläinhotelliin kuuluu koira-, ja kissahoitola sekä muiden lemmikkien hoitola.

Lemmikkihotelli sijaitsee täällä tilallamme Kiuruveden Niinimäessä, rauhallisessa maalaismaisemassa. Hyvä sijaintimme palvelee Vt4, eli Nelostiellä, ja Vt5, eli Viitostiellä, kulkevia matkailijoita, Pohjois-Pohjanmaan sekä Pohjois-Savon asiakkaita, sillä sijaitsemme niiden keskiössä.

Eläinhotellissa viihtyy kaikki pieneläimet!

Olemme suunnitelleet ja rakentaneet eläinhotelliyritykselle aivan uudet tilat, joissa on erityisesti kiinnitetty huomiota turvallisuuteen, toimivuuteen sekä hyvään hygieniaan. Nämä seikat on huomioitu jo pohjapiirustuksen suunnittelussa, materiaalivalinnoissa ja laitehankinnoissa. Koirapaikkoja hotellissa on 11 ja kissapaikkoja 4. Otamme vastaan myös muita pieneläimiä. Lisäksi hotellilla on kaksi pentuhuonetta ja tilat omille koirilleni. Tilat ovat eläinlääkärin tarkastamat ja Eviran nykymitoitusten mukaiset.

Tervetuloa kaikenkarvaiset lemmikit!

Eläinhoitolan yrittäjä

YrittajaLehmäOlen reilu nelikymppinen nainen nimeltäni Marita Marttila. Perheeseeni kuuluu avomieheni Marko Hakala ja Markon 17-vuotias tytär Hilla. Mukana kuviossa ovat myös Markon vanhemmat Liisa ja Eero. Asumme Pohjois-Savossa, Kiuruveden Niinimäessä maitotilalla. Kotoisin olen Elimäeltä, Pohjois- Kymenlaaksosta.

Koiria minulla on ollut vuodesta 1997 asti. Kasvatan samojedinkoiria kennelnimellä Helminauhan.Tällä hetkellä kotona nuuskuttaa seitsemän samojedia, kaksi posavinanajokoiraa yksi berninpaimenkoira ja yksi musta labbis-bordermix. Pentueita maailmalle on lähtenyt 14. Harrastan koirieni kanssa mm. valjakkoajoa ja näyttelyitä. Omia kissoja on navetalla kaksi, nuori punainen kolli Eeemeli sekä musta tyttö Piki. Karjaa on kaikkiaan n. viisikymmentä päätä. Lisäksi minulla on kokemusta myös kaneista, akvaarioista ja hevosista.

Työurani alkuajan olin sosiaalipuolella avustajana eri tavoin vammaisille ihmisille. Viimeiset kymmenen vuotta olen ollut eri tehtävissä ravintola-alalla. Nyt työni on vaihtelevaa, olenhan unelmahommissani eläinten parissa sekä tilan töissä että hotellissa!

Kiinnostukseni eläimiin ja erityisesti koiriin on kannustanut minua käymään monissa alan koulutuksissa ja tapahtumissa. Olen kouluttautunut eläintenhoitajaksi suuntautumisvaihtoehtona eläinhoitolanpitäjä vuonna 2011 - 2012. Olen käynyt kasvattajakurssin ja saanut kennelnimen vuonna 2005, koetoimitsija 1-2 kurssin, EA1, hygieniapassin, palveluvastaavakoulutuksen ja osallistunut useisiin koiriin liittyviin koulutuksiin. Aiemmalta koulutukseltani olen ylioppilas ja käynyt opistotasoisen sosiaalipuolen koulutuksen. Asiakaspalvelu sujuu myös englanniksi ja ruotsiksi. Olen Suomen Kennelliiton, Suomen Samojedinkoirayhdistyksen, valjakkotoimikunnan, Valjakkosamojedien, Suomalaisen siperianhuskyseuran, Valjakkourheiluliiton, Suomen ajokoirajärjestön, sennenkoirien, Niinimäen Korpiveikkojen ja Ylä-Savon koiraharrastajien jäsen.